Teknologi berkesan yang boleh menghilangkan kotoran, minyak dan sel-sel kulit mati yang tidak diingini dari liang pori agar kulit kelihatan lebih cerah dan bermaya.

 
Ia berkesan untuk membantu memperbaiki penampilan liang-liang dengan mengurangkan produksi minyak yang menyebabkan kemunculan liang pori-pori besar dan jerawat.
• Mengurangi inflamasi 
• Mempercepat penyembuhan jerawat aktif 
• Memperkecil kelenjar minyak

Mengatasi produksi minyak & masalah jerawat

Menghilangkan jerawat & memperbaiki tekstur kulit

Terdapat banyak metode penyembuhan, teknologi laser merupakan salah satu cara yang selamat dan tanpa sakit. Parut atau bekas jerawat dapat dihilangkan dengan melakukan Black Pearl Laser.

 

Rawatan ini merupakan mod terapi yang menggunakan laser untuk melakukan pembentukan kolagen pada lapisan dermis kulit. Permukaan kulit kembali mulus dan halus dengan melakukan perawatan kulit yang tepat dan teratur di AVA. Hasil yang didapat akan lebih maksimal dan cepat.

Black Pearl merupakan penyelesaian laser termaju untuk menghilangkan pigmentasi seperti jeragat dan bintik-bintik penuaan.

 

Ia dapat membuang sel-sel kulit mati, memudarkan warna jeragat dan meratakan warna kulit wajah.

 

Proses rawatan ini berkesan, selamat dan tidak meninggalkan sebarang parut. Dalam proses rawatan, tenaga laser disasarkan pada zarah-zarah pigmen dan diserap dalam kulit untuk memecahkan pigmen dengan berkesan. 

Menghilangkan pigmentasi & mencerahkan wajah kulit

Polusi, radikal bebas, toksin dan dedahan kepada sinaran ultra ungu (UV) akan menyebabkan kulit berkedut. 

Black Pearl Laser boleh menanggalkan sel-sel kulit mati, membantu dengan meremajakan kulit anda dan membuat kulit lebih lembut, kenyal, cerah dan awet muda. Selain itu, kaedah ini mendorong produksi kolagen yang bermanfaat untuk melahirkan sel-sel kulit yang baru, membantu mengurangi garisan halus atau kerutan.

Mengencangkan kulit keriput &
Menghilangkan kerutan